Minden idők legjobb gitár apróhirdetése! :)

Minden idők legjobb gitár apróhirdetése! :)

A Craigslisten, ami Amerikában az Aprónetnek/Expressznek/OLX-nek felel meg, egy New York-i gitáros adta fel az alábbi szövegű hirdetést:

A legjobb gitárhirdetés

A legjobb gitárhirdetés

Valódi metál gitár eladó – 400$

(Ibanez DT350)

 Ez az X sorozat, szóval véresen komoly cucc. Nem gagyi rockhoz vagy doom metálhoz, csakis komoly riffekre és metálra.

1984-ben készült, (alighanem idősebb nálad meg a kedvenc hulladék bandádnál). Tökéletesen jó a nyolcvanas évek metáljához – Kreator, Motörhead, talán némi Venom, Judas Priest, Randy Rhoads (de ha Randy Rhoads-ot akarsz játszani, akkor Randy Rhoads-ot kell megvenned, köcsög).

Ez a gityó Mötley Crue-t és Megadeath-t is tud játszani. A hangszer tökéletes lenne egy Mötley Crue cover bandának (de te nem, mert túl béna vagy hozzá).

A GITÁR NEM JÁTSZIK DOOM METÁLT. Ennek a hangszernek JÓ RIFFEKET kell játszania és nem UNALMAS doom riffeket. Ha a Black Sabbath a kedvenc bandád, nem adhatom el neked a gitárt. Ha Gibsonod vagy Fendered van és jobbra váltanál, nem adhatom el neked (a japán Ibanez hangszerek a gitárépítés csúcsai, régi japán varázslók által készítve – ha nem így gondolod,  még sose játszottál ilyen HEAVY METÁL CSATAHAJÓN).

Ha IGAZI GITÁR RIFFEKET akarsz játszani, neked való! Ha van egy full-stack Marshall a hálószobádban, EZ A GITÁR NEKED VALÓ! Ha úgy érzed, kész vagy megvenni a gitárt és egy Mastodon-os pólóban jelensz meg, nem adhatom el neked.

ÉS RIFF-eken nem valami tinglitangli pentaton szarságot értek. Ha van egy HM2-d, ez a gitár tökéletes lesz neked. Igazi láncfűrész-szerű torzítást kapsz a NAGYJELŰ RAIL PICKUP-okból. Csak igazi riffekhez.

A gitárt a Union Square-en lehet átvenni, ára 400$. Ha azt akarod, hogy elvigyem hozzád, dobj meg egy doboz cigivel. Ha azt akarod, hogy Brooklyn-ba vigyem, dobj meg egy csomag cigivel és adj hozzá még 5 dollárt metrójegyre (összesen 405$ meg doboz cigi). Ha azt gondolom, hogy az elmúlt 2-3 évben költöztél Brooklyn-ba, nem fogom eladni neked a gitárt. Fogadni mernék, hogy egy indie bandában nyomod és béna vagy ehhez a gitárhoz. SHOEGAZE-t NE JÁTSSZ VELE. A gitár elég kopott és sokat volt HASZNÁLVA (mint az anyád a ’80-as években, ha belegondolsz).

 

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.