Hangszer és tartozék gyártók szakmai innovációs találkozója

Hangszer és tartozék gyártók szakmai innovációs találkozója

Magyar hangszer- erősítő- effekt- hangszedő és könnyűzenei termék készítők országos találkozója a XXII. Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban. 2015. július 20-26.

Várják mindazon hangszer- erősítő- effekt- hangszedő és könnyűzenei termék készítők, gyártók jelentkezését, akik ezen eseményhez csatlakozni szeretnének.

MAGYAR hangszer- erősítő- effekt- hangszedő és könnyűzenei termék készítők országos találkozója

MAGYAR hangszer- erősítő- effekt- hangszedő és könnyűzenei termék készítők országos találkozója

A találkozó szakmai, nem a nagyközönségnek szól, legalábbis ez derült ki számomra a rövid telefonbeszélgetésből, amit a szervezővel folytattam, mikor érdeklődtem, hogy a feleségem által készített pengető ékszerekkel lehet-e ott megjelenni. Mivel ez szerintem tökéletesen belefér a “könnyűzenei termék” kategóriájába, kicsit meglepődtem, mikor közölték, hogy ilyen mütyürökkel nem akarják lenyomni a színvonalat, ez egy szigorúan szakmai innovációkkal foglalkozó rendezvény.

Teljesen megértem, ha ez az elképzelésük (bár szerintem a felhívásból ez nem derül ki egyértelműen), de is kicsit kínos volt, hogy ilyen lekezelően minősítik a kézművest, aki kifejezetten gitár tematikájú ékszert készít.
Szó se róla, ez nem innováció és nem használati tárgy, csak ezt valamivel emberibb módon is el lehetett volna mondani, hogy ne érezzem úgy magam tőle, mint mikor egy öltönyös menedzser lepattint egy kéregető hajléktalant.

Mindettől függetlenül kíváncsian várom az innovációkat és mindenképpen tudósítani is fogok az eseményről.

 

One Responseto “Hangszer és tartozék gyártók szakmai innovációs találkozója”

  1. What is the significance of the meeting for Hungarian instrument, amplifier, effects, pickup, and contemporary music product creators?Tel U

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.