Gitárshop.hu: az interjú második fele

Gitárshop.hu: az interjú második fele

Előző kedden írtam a Gitárshop-on a mesteremmel, D.J. Parsons bostoni hangszerésszel készült interjúm első felét, most itt a második fele is.

Kis ízelítő belőle:

Szóval jött a srác, erről a Kentről mesélve Azt mondta, az apja gitárja, de már évtizedek óta csak a padláson porosodik. Az az ötlete támadt, hogy a Hálaadás napján, mikor együtt lesz a család, kicsempészi valahogy a házból, elhozza nekem és ha meg tudom csinálni a Karácsony előtti hétre, az nagyon jó lenne.
El is hozta… az a hangszer egy roncs volt, képzelheted. De igazi kihívás! 🙂 Nagyon fura hangolókulcsai voltak, a furatok már eléggé kitágultak, a csavarok kijártak, hiányzott sok helyen a szegély, úgy általában, minden bizarr volt rajta, a hangszedők, a kábelezés… rengeteg munka volt vele. De épp az ilyeneket szeretem… mikor kapok egy hangszert, amin nem is lehet játszani és helyrepofozom, hogy majdnem olyan legyen, mint fénykorában.
Sikerült időben végeznem a munkával és mikor a srác elvitte, megkértem, készítsen már egy képet nekem arról, mikor átadja… végül az édesanyja egy videót is csinált és elküldték… látszik, ahogy jön be a srác, kezében egy óriási, karácsonyi papírba csomagolt, masnival átkötött csomag… és az apja, mikor kibontotta, könnyekig meghatódott és három órán át játszogatott rajta!

A többit olvassátok el a Gitárshop-on!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.