Húrkészlet 1 dollárért?

Húrkészlet 1 dollárért?

Húrkészlet havonta, 1 dollárért

Húrkészlet havonta, 1 dollárért

A Hello Music cég arról ismert főleg, hogy online értékesítésben naponta más-más hangszert és zenei eszközt, sőt, esetenként tanfolyamot és fellépési lehetőséget is kínál elképesztően olcsón, persze nagyon korlátozott számban.

Az akciók többnyire 1-2 nap alatt lezajlanak, addigra elviszik a valóban kedvező árú termékeket. Ezek teljesen normális, vadonatúj, garanciális termékek, általában az átlagos bolti ár alatt 20-30%-kal – persze ők az ajánlott végfelhasználói árral (SRP, suggested retail price) reklámozzák, mert annak gyakran fele az ő áruk, igaz, a boltok szinte mindig az SRP alatt árulják a termékeket. Nem tudom, hogy csinálják, de megy nekik.

Nemrég új ötlettel rukkoltak elő: húrküldés előfizetéssel. Végül is érthető: a koncertező vagy sokat gyakorló gitárosok biztos gyakran cserélnek húrt és ha több hangszeren is rendszeresen játszanak, gyakran kell új húrkészlet.

Erre építve a Hello Music létrehozta a Dollar Strings Club nevű szolgáltatás: havi 1 dollár (azaz 230 Ft) befizetésével minden hónapban kipostáznak egy átlagos minőségű „vintage” hangú húrkészletet, ami elég kedvező ár, még úgy is, hogy  a postaköltség 4 dollár, azaz összesen 1150 Ft-ért kerül a postaládába.
7 dolláros (1600 Ft) előfizetésért már egy prémium kategóriájú „kriogenikus”, azaz kb. 15 órán át -185 fokon hőkezelt, illetve jégkezelt csomagot (erről majd írok részletesen), havi 9 dollárért (azaz 2200 Ft) pedig csúcstechnikás húrkészletet kaphat az előfizető, ezekhez már ingyenes a postázás. A húrok mind amerikai gyártmányúak.

Erősen gondolkodom, hogy kipróbálom, a szolgáltatás nagy előnye, hogy bármikor felmondható, nincs „hűségnyilatkozat”, az előfizetések közt pedig könnyű váltogatni.

 

No Responsesto “Húrkészlet 1 dollárért?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fagyasztott húr | Aktív gitár - [...] említettem a húrküldő szolgáltatás kapcsán a kriogenikus [...]

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.