Hangfoglalás 2012

Hangfoglalás 2012

Hangfoglalás 2012

Hangfoglalás 2012

Hangfoglalás kiállítás-vásár-bemutató lesz  2012. október 5 – 7. közt a SYMA Sport- és Rendezvényközpont mindhárom termében.

Fontos újítás, hogy ülön-külön térbe kerülnek a teljesen csendes, a félhangos és a koncert hangerővel zajló események és kiállítók. A sokadik kakofóniában tobzódó eddigi kiállítás után ez végre lehetőséget ad arra, hogy ténylegesen ki is próbálhassanak hangszereket, effekteket, erősítőket, mert eddig gyakorlatilag nem lehetett megítélni, mit is hallunk, olyan hangzavar volt.

Az idei évben a Hangfoglaló Magyarország zenei verseny döntőjével gazdagodik a délelőtti koncertprogram. Magánszemélyek és kisebb hangszerüzletek is megjelenhetnek a Hangszerbörze kiállítóterében.

Testfestett topless lányok a Hangfoglalás idején

Testfestett topless lányok a Hangfoglalás idején

Kíváncsi vagyok, hogy a reklámként teljesen értelmetlen, de nyálcsorgatásra és szemmeresztgetésre jó alkalmat adó félmeztelen lányok megint ott grasszálnak-e majd, alkalmat adva a kisgyerekkel érkezőnek, hogy válaszoljon az “apu, a néni miért nem hord ruhát?” fogas kérdésre, miközben megpróbálja nem egyfolytában a melleiket bámulni. Emlékszem, annak idején szerintem mindenkiben nagyjából csak a testfestett cicik látványa maradhatott meg, de az, hogy mit reklámoztak, nem. Én legalábbis már az elhaladásuk utáni következő percben sem tudtam, mi volt rájuk írva. 😉

 

One Responseto “Hangfoglalás 2012”

  1. Aweland szerint:

    Ott leszek.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.